De betovering van lijstjes. Een canonenquête en het debat over de Nederlandse literatuur (2002-2022) - van Deinsen, Lieke; van Stipriaan, René (Cahier voor Literatuurwetenschap, 2024)
De rubriek PLISA (Platform Literatuur en Samenleving) belicht initiatieven van onderzoekers die literatuurwetenschappelijk onderzoek ontsluiten voor een publiek buiten de universiteit.