De textuur van Venlo ontrafeld. Historische atlas van Venlo. Twintig eeuwen wonen aan de Maas: Frans Hermans - Hovens, Frank (Publications de la Société Historique et Archéologique dans le Limbourg, 2020)
Geen samenvatting