Poels. De mens, christen en priester - Cornelissen, A.J. (Studies over de sociaaleconomische geschiedenis van Limburg, 1968)
In het kader van de herdenking van de honderste geboortedag van mgr. dr. H.A. Poels (1869-1948) geeft de auteur een terugblik op zijn persoon en zijn werk.