Inventaris van het archief van de diocesane, later Limburgse commissie van samenwerking: voortgezet als Limburgse Gespreksgroep Katholieken Bedrijfsleven en Werkverband Katholieken in Maatschappelijke Organisaties en Aalmoezeniers van Sociale Werken 1928-1993 en het archief van de Katholieke Centrale Limburg (KCL) 1946-1962 - Vaessen, S.H.M.; Mes, W.A.A. (Wim) (Studies over de sociaaleconomische geschiedenis van Limburg, 1993)
Drs. S.H.M. Vaessen en W.A.A. Mes bieden de inventaris aan van de Diocesane Commissie van Samenwerking, het orgaan dat vanaf 1928 de inspanningen van de standsorganisaties in Limburg ten behoeve van het maatschappelijk werk en de structuur van de samenleving coördineerde.