Leg het uit - van ’t Klooster, Maryse (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2023)
Martine van Zandvoort is op 1 juli 2021 benoemd als hoogleraar Translationele Neuropsychologie aan de Universiteit Utrecht, bij zowel de faculteit Sociale Wetenschappen als bij de faculteit Geneeskunde. Op 23 juni 2023 sprak zij haar oratie uit getiteld ‘Leg het Uit’. In deze bijdrage een verkorte weergave van haar oratietekst, met als belangrijkste boodschap: verbindt onderzoek en onderwijs met zorg voor de patiënt vanuit het neuropsychologische perspectief.