De kijk van mensen met epilepsie op epilepsiezorg - van Bavel, Dominique; Manders, Joep; Vlooswijk, Marielle; van Mastrigt, Ghislaine; Majoie, Marian (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2024)
Wat vinden mensen met epilepsie van de wijze waarop eerstelijnsartsen invulling geven aan hun rol binnen de epilepsiezorg? Welke verwachtingen hebben mensen met epilepsie hierover en wat zijn hun ervaringen? In deze bijdrage een verslag van het onderzoek naar de mate waarin eerstelijnszorg volgens mensen met epilepsie voldoet aan hun verwachtingen met betrekking tot de kwaliteitsdomeinen kennis, vaardigheden en gedrag.