Digitalisering in de epilepsiezorg - Redactie (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2020)
Digitalisering speelt een steeds grotere rol in de gezondheidszorg. Dit is een verandering die al lang geleden in gang is gezet, maar vanwege de Covid-19 pandemie versterkt wordt, zo ook bij epilepsie.