Helpilepsy: Gecertificeerd hulpmiddel voor epilepsiemonitoring - Schreiber, Jonathan; Ampe, Ludovic (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2020)
Helpilepsy is een mobiele applicatie voor de patiënt en een online portaal voor neurologen en verpleegkundig specialisten om samen de aanvallen, medicatie en bijwerkingen van epilepsie beter te begrijpen en te monitoren. Het is één van de producten van het Epione™-platform dat als doel heeft om de stroomlijning van zorgtrajecten binnen de neurologie te ondersteunen aan de hand van technologie en informatie-uitwisseling.