Multimodale beeldvorming als ondersteuning voor diagnostiek en behandeling van epilepsie - Ossenblok, Pauly; Meesters, Stephan; Colon, Albert (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2018)
De preoperatieve diagnostiek van patiënten met epilepsie is een langdurig proces waarin een groot aantal beelden van de hersenen wordt gemaakt, die een indicatie vormen voor het gebied dat verwijderd moet worden om aanvalsvrijheid te bereiken. Deze geavanceerde diagnostische onderzoeken komen beter tot hun recht als de resultaten in een multimodaal model van de hersenen gevisualiseerd kunnen worden. Dit bespaart tijd van specialisten en verbetert de kwaliteit van de chirurgische planning.