Post-stroke epilepsie bij een oudere patiënt? - Rouhl, Rob; van Vlooswijk, Mariëlle; van Twist, Daan; Gerrits, Esther; Bouwmans, Esther (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2018)
De diagnostiek van (vermoedelijke) epileptische aanvallen bij oudere patiënten kan uitdagend zijn omdat specifieke kenmerken van epileptische aanvallen kunnen ontbreken. Anderzijds kunnen ook aanvallen met een andere oorsprong op epileptische aanvallen lijken. Hier wordt een casus besproken waarbij deze aspecten belicht worden.