Richtlijnontwikkeling over aanvalsdetectie - Uiterwijk, Anouk; Lazeron, Richard (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2018)
De richtlijn Epilepsie wordt jaarlijks geactualiseerd. De laatste jaren is er een enorme ontwikkeling op het gebied van aanvalsdetectie bij patiënten met epilepsie. Hierover is echter nog vrijwel niets opgenomen in de richtlijn. In 2019 zal een nieuwe module over aanvalsdetectie in de richtlijn Epilepsie verschijnen. In deze bijdrage wordt besproken hoe deze nieuwe module tot stand komt.