Neuropsychiatrische problemen na epilepsiechirurgie - ter Mors, Bert; Boon, Mebeline (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2019)
Aan de hand van een casus worden persoonlijkheids- en gedragsverandering na epilepsiechirurgie besproken. Verschillende syndromen worden beschreven in relatie tot de operatielocatie. (H)erkenning van deze veranderingen na epilepsiechirurgie gedurende het hele traject wordt aanbevolen en betrokkenheid van een neuropsychiater met ervaring met de gevolgen van hersenletsel wordt voorgesteld.