Epilepsie-seminar in The Lancet - Thijs, Roland (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2019)
De epilepsiezorg verandert in een rap tempo. Eens in de tien jaar publiceert The Lancet een seminar over epilepsie. In dit seminar wordt de state-of-the-art van de diagnostiek en behandeling van epilepsie besproken en wordt ingegaan op de belangrijkste ontwikkelingen in het vakgebied. In deze bijdrage worden enkele ontwikkelingen kort belicht.