Vertaallijst en afkortingen ILAE classificatie 2017 - van Hoey Smith, Jorien; Glastra-Zwiers, Janita; Kamsma-Moerman, Claudia; Berghuis, Bianca; Cox, Fieke (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2019)
In 2017 verscheen de nieuwe ILAE epilepsieclassificatie (Scheffer et al., 2017), die mede dankzij de aandacht die hieraan werd besteed in dit blad (Roelfsema et al., 2017) en tijdens presentaties bij nascholingen, inmiddels algemeen bekend is bij neurologen.