De zorg voor kinderen met epilepsie - Brouwer, Oebo (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2019)
Dit themanummer laat zien dat we best trots mogen zijn op het onderzoek dat in Nederland plaatsvindt op het gebied van epilepsie bij kinderen. Dat onderzoek heeft zich in de afgelopen tien jaar met name geconcentreerd in samenwerkingsverbanden van de beide epilepsiecentra met enkele universitair medische centra. De vraag is of de zorg die we in ons land aan kinderen met epilepsie bieden, daarmee gelijke tred houdt.