Epilepsie met myoclonischatone aanvallen of het syndroom van Doose - Dietze, Christoph; Hagebeuk, Eveline (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2019)
Kinderen met het syndroom van Doose vertonen zowel klinisch als elektrofysiologisch specifieke kenmerken. In deze bijdrage worden de typische EEG-kenmerken van het Doose-syndroom geïllustreerd aan de hand van een casus.