Genetische diagnostiek bij epilepsie - Brilstra, Eva (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2019)
De kennis over genetische oorzaken van epilepsie, de mogelijkheden van genetische diagnostiek en de implicaties van een genetische diagnose nemen steeds meer toe. Deze bijdrage geeft een overzicht van de huidige stand van zaken.