Afscheid van vele jaren ‘Historische wetenswaardigheden’ - Ossenblok, Pauly; Pennink, Patricia (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2020)
Paul Eling (cognitief neuropsycholoog, Donders Centre for Brain, Cognition and Behaviour, Radboud Universiteit, Nijmegen) en Willy Renier (emeritus hoogleraar Epileptologie) hebben na meer dan 18 jaar een punt gezet achter hun bijdragen aan de rubriek ‘Historische wetenswaardigheden’ in het blad van de Nederlandse Liga tegen Epilepsie. Hier een terugblik.