Diepe hersenstimulatie bij refractaire epilepsie: huidige praktijk en innovatie - Gubler, Felix; Rouhl, Rob; Colon, Albert; Ackermans, Linda; Kubben, Pieter (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2020)
Neuromodulatie voor de behandeling van epilepsie staat momenteel in de spotlights, ook vanwege de potentie voor een minimaal invasieve behandeling van refractaire epilepsie. De ontwikkeling van deze toepassing richt zich op de samenhang met andere innovatieve technieken en behandelingsopties.