Een nieuw perspectief op hoogfrequente EEG-activiteit - Huiskamp, Geertjan (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2020)
Op 14 januari 2020 verdedigde Anne Mooij succesvol haar proefschrift ‘High frequency activity from different perspectives’ aan de Universiteit van Utrecht1. In haar onderzoek verbreedt zij het perspectief op hoogfrequente EEG-activiteit door de beschrijving hiervan in het EEG van kinderen zonder epilepsie. Dat is relevant omdat deze fysiologische activiteit ook bij epilepsiepatiënten kan voorkomen. Het opent ook nieuwe onderzoekspaden.