One size doesn’t fit all! - Braun, Kees (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2021)
Precision medicine, personalized medicine en targeted treatment: termen met een deels overlappende betekenis, allen verwijzend naar een groeiend besef in de geneeskunde: one size doesn’t fit all. Wat betekent dit voor onze epilepsiezorg?