‘Epilepsie’ 100% open access - Ossenblok, Pauly; Niessen, Janny (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2021)
‘Epilepsie’ wordt vanaf nu in open access uitgegeven. Open access zorgt ervoor dat epilepsieonderzoek toegankelijker wordt voor een breder publiek en draagt daarmee bij aan de zichtbaarheid hiervan. Het platform OpenJournals biedt ‘Epilepsie’ online aan via de URL www.epilepsiejournal.nl.