Eye Movement Desensitization and Reprocessing als anti-epileptische therapie - Meppelink, Anne Marthe (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2021)
Psychologische behandeling, waaronder Eye Movement Desensitization and Reprocessing, kan een belangrijke plaats hebben bij de behandeling van mensen met epilepsie. Deze casus illustreert dit en beschrijft kort mogelijke mechanismen.