Zeer late diagnose juveniele myoclonus epilepsie - van Asch, Charlotte; Donjacour, Claire (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2022)
Juveniele myoclonus epilepsie debuteert gewoonlijk op de kinderleeftijd of op jongvolwassen leeftijd. Hier wordt een casus gepresenteerd van een vrouw met een eerste tonisch-clonische aanval op de leeftijd van 53 jaar, waarbij uiteindelijk de diagnose juveniele myoclonus epilepsie werd gesteld.