Ictale SPECT: neurovasculaire netwerken voor clinici - Tousseyn , Simon (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2022)
Hoewel ictale single-photon emission computed tomography van de hersenen reeds vele jaren gebruikt wordt als vooronderzoek voor epilepsiechirurgie, komen in deze bijdrage enkele nieuwe inzichten ter sprake die cruciaal zijn voor de klinische interpretatie van dit onderzoek.