Nieuws vanuit het bestuur van de Nederlandse Liga tegen Epilepsie - Rouhl, Rob; Majoie, Marian (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2023)
Het bestuur van de Nederlandse Liga tegen Epilepsie brengt haar leden en professionals werkzaam in het veld van de epilepsie, via een jaarlijkse nieuwsbrief op de hoogte van de lopende zaken op nationaal en internationaal niveau.