Weg van epilepsie - van ’t Klooster , Maryse; van der Salm , Sandra (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2023)
Maeike Zijlmans is per 1 april 2022 benoemd als hoogleraar ‘Geavanceerde Neurofysiologie bij Epilepsiechirurgie’ aan de Universiteit Utrecht. Ze werkt als neuroloog en onderzoeker bij Stichting Epilepsie Instellingen Nederland en het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Op 15 maart 2023 sprak zij haar oratie uit, getiteld ‘Weg van epilepsie’.