Anti-epileptica en borstvoeding, hoe veilig is dat? - Klein Koerkamp , Danielle; Jansen , Carly (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2023)
Het zorgpad ‘Zwangerschap & Epilepsie’ is in het leven geroepen om vrouwen met epilepsie van informatie te voorzien over aan zwangerschapgerelateerde onderwerpen. Het al dan niet geven van borstvoeding is één van de belangrijke onderwerpen van voorlichting. Er is een interactieve folder ontwikkeld ter ondersteuning van shared decision making bij borstvoeding en gebruik van anti-epileptica.