De taal van de dokter: dichter bij de patiënt? - Leijten, Frans (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2023)
Dit is een bewerking van een bijdrage in Medisch Contact over inzagerecht van patiënten in hun medisch dossier dat ander taalgebruik vereist van de behandelaar.