Inleiding - van Vliet, Erwin (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2023)
Op 30 maart 2023 heeft de jaarlijkse bijeenkomst van de Sectie Wetenschappelijk Onderzoek (SWO) van de Nederlandse Liga tegen Epilepsie plaatsgevonden in het Amsterdam UMC (AMC), met als thema: Metabolism in epilepsy: diets and microbiome.