De epilepsie doorbraakagenda volgens de hele epilepsie community - Kishun, Shah; van Tongeren, Marcus; Jenniskens, Desirée; Talhaoui, Souhailla; Kzawi, Hanin; Koning, Marco; M’Rabet, Laura (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2023)
Medisch onderzoek heeft als doel het verbeteren van de kwaliteit van leven van ervaringsdeskundigen (patiënten en hun naasten). Daarvoor is het cruciaal om te weten welke veranderingen de ervaringsdeskundigen zelf graag zouden zien. Wij hebben samen met de hele epilepsie community - mensen met epilepsie, hun naasten, artsen en onderzoekers - in kaart gebracht welk onderzoek nodig is om te zorgen voor de gewenste veranderingen.