De kijk van mensen met epilepsie op epilepsiezorg - van Bavel, Dominique; Manders, Joep; Vlooswijk, Marielle; van Mastrigt, Ghislaine; Majoie, Marian (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2024)
Wat vinden mensen met epilepsie van de wijze waarop eerstelijnsartsen invulling geven aan hun rol binnen deepilepsiezorg? Welke verwachtingen hebben mensen met epilepsie hierover en wat zijn hun ervaringen? In dezebijdrage een verslag van het onderzoek naar de mate waarin eerstelijnszorg volgens mensen met epilepsie voldoetaan hun verwachtingen met betrekking tot de kwaliteitsdomeinen kennis, vaardigheden en gedrag.