Nieuws vanuit het bestuur van de Nederlandse Liga tegen Epilepsie - Rouhl, Rob; Majoie, Marian (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2024)
Het bestuur van de Nederlandse Liga tegen Epilepsie brengt u, als Liga-leden en professionals werkzaam in het veld vande epilepsie, via onze jaarlijkse nieuwsbrief op de hoogte van de lopende zaken op nationaal en internationaal niveau.