Minimaal invasieve behandeling van epilepsie - Schijns, Olaf; Wagner, Louis; Tousseyn, Simon; Rijkers, Kim; van Kranen, Vivianne; Colon, Albert (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2021)
, Louis Wagner2, Simon Tousseyn2, Kim Rijkers1, Vivianne van Kranen2,Albert Colon2.1Neurochirurgie, 2Neurologie/Klinische neurofysiologie, Academisch Centrum voor Epileptologie, Locatie: MaastrichtUniversitair Medisch Centrum en Kempenhaeghe