Project SUDEP-actie: twee folders over SUDEP - Hospes, Annette (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2021)
Het Netwerk Epilepsiezorg heeft in het project SUDEP-actie twee folders ontwikkeld over SUDEP, één voor patiënten en één voor professionals. Het doel van het project is meer bewustwording creëren over SUDEP en tegelijkertijd informatie beschikbaar stellen.