Interventies bij kinderen met epilepsie: Farmacotherapie en ketogeen dieet - Callenbach, Petra (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2021)
Op woensdag 23 september 2020 promoveerde Amerins Weijenberg aan de Rijksuniversiteit Groningen op het proefschrift Interventions in childhood epilepsy: pharmacotherapy and ketogenic diet. Het eerste deel van haar proefschrift richt zich op farmacotherapie bij kinderen met epilepsie, met focus op de overschakeling van eerste naar tweede en derde generatie anti-epileptica, en het tweede deel op de toepassing van het ketogeen dieet.