Digitalisering in de epilepsiezorg - Redactie, (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2020)
Digitalisering speelt een steeds grotere rol in de gezondheidszorg. Dit is een verandering die al lang geleden in gang is gezet, maar vanwege de Covid-19 pandemie versterkt wordt, zo ook bij epilepsie.