Technologie is mensenwerk: Aandachtspunten voor goede keuzes - Rutjes, Michiel; van der Hagen, Sanne (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2020)
Om technologie effectief in te zetten voor mensen met epilepsie en een verstandelijke beperking is het van belang aandacht te hebben voor die persoon en het systeem van verwanten, vrienden en professionals eromheen. Al deze mensen zijn nodig bij zaken als keuze, aanschaf, uitleg en onderhoud. Deze bijdrage schetst de menselijke context van de inzet van technologie en biedt aanknopingspunten waarmee een zorgprofessional de kans op succesvolle inzet kan vergroten.