Beter gebruik van midazolam neusspray door online voorlichting - Slegers, Nore; Kremers, Annemirre; Bark, Jentl; Tijsma, Wiepkje; Smallenbroek, Bertha; Arends, Marleen; Doornebal, Nynke; Roelfsema, Vincent; Brouwer, Oebo (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2020)
Midazolam neusspray is de standaard medicatie om langdurige epileptische aanvallen bij kinderen te couperen, maar het is niet bekend of de praktische toepassing daarvan door ouders/verzorgers op juiste wijze plaatsvindt. Hier een verslag van het onderzoek naar het naleven van de gebruiksvoorschriften van midazolam neusspray door ouders/verzorgers.