Op weg naar klinisch gebruik van hoog-frequente oscillaties - Zijlmans, Maeike; Hillebrand, Arjan (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2018)
Op 22 februari 2018 promoveerde Nicole van Klink aan de Universiteit van Utrecht op haar proefschrift High frequency oscillations: towards clinical application. Nicole onderzocht het nut van hoog-frequente oscillaties in zowel oppervlakte-EEG, magneto-encephalogram en intra-operatief elektrocorticogram voor diagnostiek en behandeling van epilepsie en kwam hierbij tot een aantal relevante conclusies.