Van ‘gissen en missen’ naar een patiëntgerichte behandeling: De inzet van de pluripotente stamceltechniek - Schelhaas, Jurgen; Verhoeven, Judith; Majoie, Marian; Nicolai, Joost; van Hugte, Eline; Frega, Monica; Nadif Kasri, Nael; van Bokhoven, Hans (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2018)
Het Epilepsiefonds en ZonMw hebben recent een subsidie verleend aan een onderzoeksgroep van het Radboudumc, het Maastricht UMC+ en Kempenhaeghe voor het ontwikkelen van een nieuwe techniek die een belangrijke stap kan zijn in de evolutie van een algemene, ziekte-georiënteerde behandeling naar een specifieke, op de patiënt afgestemde behandeling. In deze bijdrage wordt nader ingegaan op de inhoud van het onderzoek.