Aanvalsvrij: Stoppen of doorgaan met anti-epileptica? - Braun, Kees (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2018)
Wanneer is de epilepsie over? Moet ik doorgaan met antiepileptica? Hoe lang moet ik na epilepsiechirurgie wachten met medicatieafbouw? Wanneer aanvalsvrijheid is bereikt, worden deze vragen vaak door patiënten of ouders aan de behandelaar gesteld. Een goed gefundeerd antwoord ontbreekt echter.