Vroege medicatie-afbouw na kinderepilepsiechirurgie: Veilig en voordelig - Boshuisen, Kim; Uiterwaal, Cuno; Braun, Kees (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2018)
In de loop van de tijd is de visie ten aanzien van afbouw van anti-epileptica na kinderepilepsiechirurgie veranderd. Hier wordt het onderzoek beschreven dat is gedaan naar het effect van afbouw van anti-epileptica bij deze kinderen. Ook wordt aangegeven hoe het resultaat van dit onderzoek heeft bijgedragen aan de verandering van het postoperatieve medicatiebeleid.