Op weg naar efficiënte zorg waar de patiënt centraal staat - de Kinderen, Reina (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2018)
Op woensdag 5 juli 2017 promoveerde Ben Wijnen aan de Universiteit van Maastricht op het proefschrift Health Technology Assessment in Epilepsy - moving towards patient-centered, efficient care, Het proefschrift beschrijft 1) methodologische aspecten en voorkeurstudies in Health Technology Assessment binnen het veld van de epilepsie en 2) economische evaluaties binnen het veld van de epilepsie.