Medische data-analyse voor minimaal invasieve behandeling van epilepsie - Ossenblok, Pauly; Fuster, Andrea; Duits, Remco (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2018)
Stephan Meesters promoveerde op 29 maart 2018 aan de Technische Universiteit Eindhoven op het proefschrift Functional and structural methods for minimally invasive treatment of epilepsy. Zijn proefschrift beschrijft de ontwikkeling van analysemethoden voor functionele en structurele beeldvorming ter ondersteuning van een minimaal invasieve behandeling van patiënten met epilepsie die niet goed reageren op anti-epileptica.