Zelfmanagement Interventie Leven met Epilepsie: Bruikbaar en kosteneffectief? - van Heugten, Caroline (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2019)
Op 7 september 2018 promoveerde Loes Leenen aan de Universiteit Maastricht op haar proefschrift Self-management in epilepsy: The goal is: ‘Live with a Z(s)mile1. In dit onderzoek is de Zelfmanagement Interventie Leven met Epilepsie (ZMILE) ontwikkeld en op bruikbaarheid geëvalueerd vanuit het perspectief van de doelgroep en professionals (procesevaluatie). Behalve de klinische effectiviteit van het interventieprogramma werd ook de kosteneffectiviteit (effectevaluatie) onderzocht.