Epilepsiezorg, waarden vanuit patiëntenperspectief - Tan, Francis (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2019)
Wat vinden personen met epilepsie zelf belangrijk als het gaat om langdurende zorg? Een groep cliënten(vertegenwoordigers) en professionals ging met deze vraag aan de slag. Via een uitgebreid proces werden cliënten geïnterviewd en werden de bevindingen vertaald in een viertal zogenaamde ‘Waardengroepen’. Deze waarden kunnen door cliënten, professionals en stakeholders gebruikt worden om de kwaliteit van langdurende zorg te bevorderen.