Neuropsychiatrische comorbiditeit bij mensen met epilepsie en verstandelijke beperking - Schelhaas, Jurgen; Hendriksen, Jos (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2019)
Op 9 januari 2019 promoveerde Jans van Ool aan de Universiteit Maastricht op haar proefschrift ‘Diagnostic and neuropsychiatric considerations in epilepsy and intellectual disability’. In het proefschrift staat beschreven welke kenmerken binnen de epilepsie en verstandelijke beperking samenhangen met verschillende soorten neuropsychiatrische problematiek en worden de diagnostische implicaties hiervan besproken.