Epilepsiezorg in China - Ossenblok, Pauly (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2019)
Mijn eerste indruk bij een bezoek aan een epilepsiecentrum in China was dat er geen groot verschil is met de epilepsiezorg in Nederland. Professionals zijn goed opgeleid, zijn up to date met betrekking tot de laatste ontwikkelingen in de epilepsiezorg en zijn bereid om net als in Nederland ‘alles uit de kast te halen’ om hun patiënten zo goed mogelijk te helpen. Als je echter de kans krijgt om ‘achter de deur’ van de epilepsiekliniek te kijken blijken er toch grote verschillen te zijn.