Genotyperen en fenotyperen van epilepsie bij kinderen - Callenbach, Petra; Rump, Patrick (Epilepsie, periodiek voor professionals, 2019)
Op woensdag 5 december 2018 promoveerde Danique Vlaskamp aan de Rijksuniversiteit Groningen op het proefschrift Genotyping and phenotyping epilepsies of childhood 1 Haar proefschrift bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt de opbrengst van genetisch onderzoek beschreven, zowel vanuit het perspectief van artsen als van patiënten en hun ouders. In het tweede deel worden genotype-fenotype correlatiestudies beschreven.